Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen, mocht uw vraag er niet tussen staan, mail uw vraag naar info@naaiatelierscheur.nl.

Waar zijn de babykleding en haaraccessoires van gemaakt?

Bij de kleding en de scrunchies staat het in de beschrijving op de website vermeld van welk materiaal het gemaakt is. De stof van de haarbanden zijn 100% katoen. De accessoires op de haarbanden kunnen bestaan uit kraaltjes, pailletten, stof (veelal katoen), lint, etc.  

Ik heb ervoor gekozen mijn pakketje af te halen, hoe nu verder?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een geschikt moment te vinden voor het afhalen. Afhalen kan in Alphen aan den Rijn. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! En nu?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mocht de bestelling nog niet zijn verzonden dan kunnen we het bezorgadres nog wijzigen.

Is alles handgemaakt?

Ja, alles is handgemaakt. Zowel de haarbanden als de accessoires op de haarbanden, de scrunchies en alle babykleding. Hierdoor kunnen er onderling kleine verschillen voorkomen tussen dezelfde artikelen. 

Ik heb twee dezelfde haarbanden, scrunchies of babyartikel besteld, maar ze zijn niet exact hetzelfde. Hoe kan dit?

Doordat alles met de hand wordt gemaakt kunnen er kleine verschillen ontstaan, het is immers handwerk. Uiteraard worden grote onderlinge verschillen voorkomen. Zo zullen accessoires, kleuren en stoffen zoveel mogelijk hetzelfde zijn. Als u een roze haarband besteld met een bloem erop met roze en rode bloemblaadjes dan kunt u ervan uit gaan dat als u er twee besteld de kleuren hetzelfde zullen zijn.

Kan ik mijn haarband of scrunchie wassen?

De haarband zonder accessoire en de scrunchies kunnen worden gewassen, wel wordt aangeraden deze in een apart was/bh zakje te wassen, op 30 graden en met gelijke kleuren. 

De haarband met accessoire kan beter niet gewassen worden, dit vanwege de mogelijkheid tot het loskomen van kraaltjes, versieringen of andere onderdelen in de wasmachine. Mocht de haarband heel vies zijn dan kan de haarband met de hand worden gewassen, maar probeer dan om de accessoire zo min mogelijk nat te maken en in contact te laten komen met wasmiddel. 

En strijken?

De haarbanden zonder accessoire kunnen worden gestreken op een middelmatige stand van het strijkijzer. De scrunchies en haarbanden met accessoires kunnen niet worden gestreken. 

Waarom hebben niet alle haarbanden van 1-3 jaar een accessoire en/of kralen?

Dit vanwege het bevatten van kleine onderdelen. Laat uw kind sowieso nooit zonder toezicht of slapen met een haarband in. 

Welke maat babykleding kan ik het beste bestellen?

Zie de maattabel

Mijn kindje van 6 jaar heeft vrij dun haar, welke maat scrunchie kan ik het beste bestellen?

Het beste kunt u dan gaan voor een kleine scrunchie. 

Welke maat haarband kan ik het beste kiezen?

Het beste kunt u de hoofdomtrek opmeten voor de exacte maat. Hieronder vindt u een tabel met de maten die zijn aangehouden voor de haarbanden. De leeftijden genoemd bij de verschillende maten haarbanden zijn een indicatie. Het kan dus voorkomen dat als u de hoofdomtrek meet er een andere leeftijd/maat uitkomt dan de leeftijd van uw kind of uzelf. De haarbanden bevatten elastiek daarom zijn de haarbanden kleiner dan de hoofdomtrek. Kijk in de maattabel voor de exacte maten. 

(0)