Scrunchies

Onze scrunchies zijn gemaakt van lekkere zachte stof, fijn voor het haar. Ze zijn verkrijgbaar in groot en klein. De kleine scunchies zijn voor kinderen. Heeft jouw kindje al een flinke bos haar kies dan voor de grote scrunchie.

Scrunchies zijn weer helemaal terug van weggeweest en weer helemaal hip. De zachte grote elastieken houden je haar bij elkaar. Je kunt ze zowel in een knot als in een staart dragen. Een scrunchie kan altijd, zowel op een bad hair day als naar en feestje. Of geef er een cadeau!

De scrunchies zijn o.a. verkrijgbaar in rib, velvet of velours, in verschillende kleuren. Ze zijn allemaal met liefde en grote zorgvuldigheid met de hand gemaakt. Ze zijn zowel in groot als in klein verkrijgbaar, vooral de kleine scrunchies zijn uitermate geschikt voor (kleinere) kinderen. Mocht jouw kindje al een grotere haarbos hebben kies dan voor de grote. Wij proberen van elke stof zowel grote als kleine te maken, hierdoor kan je dus twinnen met je kindje. Of met een vriendin of met je zus.

Wij verkopen niet alleen scrunchies, maar ook haarbanden en babykleding. Momenteel zijn we nog druk bezig om onze collectie te vergroten en onze voorraden uit te breiden.

(0)