Ruilen & Retourneren

Ruilen

Wilt u een artikel ruilen voor een andere maat? Dat is helemaal geen probleem, het is ook mogelijk om uw artikel te ruilen voor een ander product. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de website. Neem voor het ruilen van een artikel contact op met info@naaiatelierscheur.nl. We zullen dan samen op zoek gaan naar een passende oplossing. Let op, alles is met de handgemaakt, daarom is er van veel artikelen maar een kleine oplage/voorraad beschikbaar. Dit heeft als voordeel dat u altijd een uniek artikel koopt. Daardoor komt het weleens voor dat een gekocht artikel niet meer geruild kan worden voor hetzelfde artikel (een maat groter of kleiner). U betaald zelf de kosten voor het terugzenden van het artikel.   

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop of voldoet het niet aan uw verwachting, dan kunt u het retourneren. Neem contact op via: info@naaiatelierscheur.nl. Let op: Bestelling die op maat of in opdracht van u zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour. Zorg ervoor dat het artikel in de originele staat wordt teruggezonden. Dit betekent dat het compleet, niet beschadigd, ongedragen en ongewassen is. Bij voorkeur in de originele verpakking. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit kan bijvoorbeeld bij een PostNL punt, kijk voor de actuele tarieven op de website van PostNL of informeer bij uw dichtstbijzijnde PostNL punt. Het is ook mogelijk om uw pakket langs te brengen, dit gaat alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via info@naaiatelierscheur.nl. Zodra het retour gestuurde in goede orde ontvangen is zal het te ontvangen bedrag zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen, aan u over worden gemaakt. 

Garantie

Wij zijn trots op onze artikelen en doen uiteraard ons best om deze in perfecte staat aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen via info@naaiatelierscheur.nl. Vermeld daarin om welk artikel het gaat en wat het geconstateerde gebrek is. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken.

Bedenktijd/herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn bestelling op maat of in opdracht gemaakt. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van u huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Herroepingsrecht

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

(0)